Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

05 mars 2012

Det var en gång......!Ibland kan det vara svårt det där att begripa att man inte längre är den där viga atletiska personen som man var en gång i tiden.Jajjja håll dig lugn............ nu menar jag oss som har nått till den där gränsen som rosen i rosenbusken i trädgåren. Du vet rosen när den är som vackerast utslagen men har ändå börjat att tappa ett och annat kronblad men ännu tar rosen stor plats där i rosenbusken.Ja där står vi nu framför spegeln och ser förbi sanningens bild som blickar emot oss. Vi alla både män och kvinnor försöker gripa efter varje halmstrå för att hållas oss stången inför kroppens förfall.Men vi är inte ensamna nu när vi står där inför förnekelsen framför spegelbilden för du kommer strax efter i kön...............det är ett som är sant.


Kärlek & Ljus från Mor i Stugan

2 kommentarer:

Torilpia sa...

Tiden går .. det er det jo ingen tvil om .. :o)

Leste dette på FB; "Sto og så på meg selv i speilet og tenkte på setningen: "Min kropp er mitt tempel!" ....... Jeg vet jo hvilket år det er bygget...... -Men hvem har godkjent tilbygget?........ - Og hvor er vaktmester'n som står for vedlikeholdet? .........."

.. synes den var litt bra da :o)

Ha ei fortsatt flott uke :o)

Bestemor Drillo sa...

Jeg kan ikke skjønne hvorfor alt siger mot gulvet når man har passert
60 ??? Slik er livet hvis man ikke stapper inn alt mulig over alt i kroppen!
Ha en fin helg ! Ikke se i speilet det har jeg sluttet med!!!!!
Klem fra meg!