Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

07 september 2011

Ska det behövas Trängselskatt !Jag har funderade på det där med att visa hänsyn till våra medmänniskor har börjat att falla bort ifrån den jäntelagen som vi har fått med oss i livet.I dag är det visst bara Först , Bäst & Snabbast som gäller.Men då blir det också därefter för alla kan inte vara på Första plats , alla kan inte vara Bäst , alla kan inte vara Snabbast.Vad är det som skapat denna trend hos befolkningen kan en undra.
Nästa gång pröva med att inte vara Först , Bäst & Snabbast bjud till och låt någona annan få pröva att ta den platsen.Om INTE du ser var DU gör , så ser de UNGA hur du GÖR och gör DÄREFTER.......
Kärlek & Ljus från Mor i Stugan

1 kommentar:

Torilpia sa...

Så rett - så rett .. de unge kopierer dessverre både bra og dårlige sider ved de voksne .. så da er det bare å "skjerpe" seg :o)

Ikke så lett - alltid .. :o)

Men jeg er heldigvis ikke av dem som må være først - men det er selvfølgelig trivelig å være der en gang i blant :o)

Håper du nyter septemberdagene og at alt er bra med kropp og sjel :o)

Klemmer :o)