Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

19 juni 2010

Bröllopsdag!

STORT GRATTIS PÅ BRÖLLOPSDAGEN....
Kronprinsessan Viktoria och Daniel Westling följer därmed en lång tradition inom Bernadottesläkten att göra den 19 juni till en minnesrik dag.
Också nuvarande kung Carl XVI Gustaf gifte sig med den blivande drottning Silvia den 19 juni, 1976.

Våran son P ska stå och vakta ut med kortegvägen , det är ju inte förutan att det känns en smula i modershjärtat och stoltheten kryper fram.
Vill också passa på och önska HAN OCH HANS UNDERBARA FRU L. som själva har 6-årig bröllopsdag IDAG , stort GRATTIS till er.


Här på bild sonen i nästan full mundering vita handskar , vita damasker och vapnet fattas på bild.

Hmm , undrar om jag kommer att titta på brudparet , sitter väl bara och letar efter honom , utmed kortegevägen .

Allt har varit så hemligt , och han själv vet inte vad de ska stå , så det blir väl nästan som om att leta efter en nål i en höstack..............Kram Mor i Stugan

1 kommentar:

Jorids BestemorBlogg. sa...

Så flott han er ,du har all grunn til og være stolt Mor og spesielt på en minnerik og historisk dag som dette var.Da har jo du og din familie fått deltatt i det kongelige flotte bryllupet via din kjære sønn:)
Artig minne og ta med seg inn i framtiden.