Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

19 februari 2010

Barnansikte !


Jag kunde bara inte låta bli att lägga in denna bild på denna docka, eller förlåt Reborns som dom heter , Viken blick , Vilka ögon.

Men det är lite skrämmande när man läser , att vuxna människor köper hem såna här dockor och sen går dom och vyssar och vaggar dockorna precis som om dom vore riktiga små barn.

Många kvinnor har efter en tid mått allt sämre och blivit tvungna att gå till psykologen eftersom det så kallade barnet aldrig växer och utvecklas.

Ja, det är sorgligt samtidigt som det är helt otroliga dockor.

Dom är ju väldigt verklighetstrogna och fina att titta på.

Men att låtsas att dom är "riktiga" verkar väl inte riktigt "normalt" , eller.......
Kram Mor i Stugan

3 kommentarer:

Karl Halvorsen sa...

Ganske så utrolig, nesten mer naturlige enn levende barn. :) Tror gjerne at voksne også kjøper de for egen del. Det finnes nok mange av den voksene utgaven mennesker som ikke er helt som de skal... :)

Rart å tenke på, kanskje noen sier det om meg også? :) Ha en fortreffelig flott dag og helg fra Trondheim.

vita drömmar och svarta tassar sa...

Ganska otroligt! men man kan verkligen inte se att de är fejkade..Ja tycker synd om de stackarna som inte kan få egna barn,, men jisses vad barn det finns uti världen som behöver en familj....det kan ju inte vara riktikt normalt med en docka!!problemet växer sig ju bara som du skrev...inget jag begriper...
Ha en underbar helg
kramilikramen på dig=0)

Bittan sa...

Helt sjukt, kan inte vara nyttigt att försöka leka bort en längtan. Bättre att försöka hjälpa anra med deras barn ; ) Kram Bittan