Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

22 februari 2010

Halv åtta !

Programmet i sig är inget speciellt kanske, men visst är det kul att få komma hem till folk och se hur dom har det och vad dom serverar för middagsmat.


Naturligtvis har man då valt helt olika människor, gammal som ung och förhoppningsvis med eventuellt mycket olik-tänkande enbart för att få lite fart på programmet.

Helst ska det vara en salig blandning av bohemer och snobbiga , högfärdiga överklass människor som träffas hos varandra och äta middag tillsammans.

Men hitills har inget speciellt hänt mer än att dom just sitter och äter och bara har det trevligt.

Trots det så kan man inte låta bli att följa programmet.......Kram Mor i Stugan

4 kommentarer:

Karl Halvorsen sa...

Det kan nok bli bra og litt spennende underholdning det. Kanskje enda mer interessant om en kunne ha fått komme et skritt videre, inne i mennesket. Men det gjør en vel også på et vis...

Ha en god uke, med sol både inne i og utenfor kroppen. Den innvendige er viktigst, tenker jeg.

vita drömmar och svarta tassar sa...

Jo jag kan låta bli!! thihi...Snöa vi inne i dag tror du??
Det känns inte så kul med lång runda i dag....
Kramilikramen

Anonym sa...

Jag tittar alltid på detta program, det är väldigt spännande med de här olika människorna som möts och ofta verkar de ha väldigt trevligt.

Fionabloggen sa...

Det är vårt kvällsnöje här speciellt Isacs som sitter som klistrad framför detta roliga matprogram! Hoppas allt är bra med er tänkte ringa men...... ska ta mig i kragen och ta tag i luren kram ialf från oss här borta:-)