Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

21 februari 2010

Slippa träna !

Alla vet att det är bra att träna , men hur många försöker inte slippa undan den välbehövliga träningen.

Säkert många , därav jag. ( måste träna min onda rygg varje dag )

Man hittar på än det ena och än det andra för att slippa.

Som , nää jag är så trött , har inte tid , måste städa , ska tvätta och baka o s v i all oändlighet.

Men hur många säger bara.

JAG VILL INTE , JAG HAR INTE LUST , DET ÄR INGET KUL ATT TRÄNA.....
Kram Mor i Stugan

4 kommentarer:

Huset på kullen sa...

Hej Carina ! Tur att inte minnet sviker en det kallar jag träning. Jag hittade nemo bland korten o tyckte han kunde få vara med en runda. Jag är lite trött på snön nu skulle ut med hunden i morse o skorna blev fulla av snö inte kul alls. Men det är ju vackert eller hur ? Nu fortsätter vi att inte göra någonting i dag jo sticka lite då förståss.
Ha det mysigt i värmen Kram Beijan

vita drömmar och svarta tassar sa...

Jag kan varmt rekomendera mbt-skor.
dom har hjälp mig mycket..man tvingas sträcka på sig som man bör göra annars snubblar man....synd att dom är lite svåra att gå med i snön......
Ha en bra dag!
kramen.....

Karl Halvorsen sa...

Hørtes litt kjent ut det her ja, bortsett fra dette med bakingen da. Kan ikke si jeg er den mest ivrige på denne typen aktivitet. Men på hytta baker jeg brød, i brødmaskinen. Det er så langt til butikk og fryseren er enda ikke kommet opp dit. Håper vi får den opp i løpet av sommeren.

Ellers er jeg svært flink til å finne andre typer unnskyldninger i mellom. Ha fortsatt en fin dag og ei flott uke som ligger der ubrukt for oss.

kokina sa...

Jag tycker inte det är så kul att träna och får hela tiden dåligt samvete när jag hör andra går på spinning och bodytone och allt vad det är. Det är lättare när våren kommer (men lär väl dröja) då vill jag promenera och cykla,nu vill jag bara sitta inne och kura.Ha de bra idag / Carina