Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

11 januari 2010

I väntan på den Perfekte !


Hur många sitter någonstans och väntar på den perfekte mannen eller kvinnan.

Finns denna perfekte personen någonstans, det finns nog någon som passar för alla , men om det då också är den perfekte , ja det vet man ju aldrig helt säkert.

Man kan tro att det är den perfekte , men sen upptäcker man fel och brister , som gör att man inser , att det inte var den där perfekte som man trodde.

Lev livet och sitt inte bara och vänta.

Tids nog kommer det en person i din väg , som kanske passar just dig.

Perfekt eller inte , spelar ingen roll , alla har vi fel och brister.

Men vi kanske kan komplettera varandra och framför allt trivas ihop som det perfekta paret..........





Kram Mor i Stugan

1 kommentar:

Kamerasamleren sa...

Hallo og god morgen i "stugan"
Den perfekte ja, det kommer nok an på øynene som ser det. De fleste tror jeg kanskje kan bli den perfekte, om begge retter seg etter hverandre. Hvis begge tenker mer på den andre enn på seg selv, tror jeg vi kan nærme oss den perfekte...Var det dumt forslag? :)

Kom til å tenke på min far når dette temaet var oppe, humoristisk ment sa han bestandig: " Alle sammen har sine feil, ingen av dere er feilfrie". Det sier vel mye om de tanker vi har lett for å få det...

Lykke til med ventingen for den som venter enda - jeg fortsetter som før, gjennom de siste 40 årene med samme kona. Perfekt nok det, for hvem? Det sier jeg ikke noe om :)

Ha ei flott perfekt uke!