Att göra chokladlöv att garnera med är inte så svårt.
Det här behöver du.
Jag tar alltid rosblad för de är lite mer stadga i dem.

Rör hela tiden.

Den den har smält penslas chokladen i ett lagom lager med choklad på bladet.
Det får inte vara för tunt för då går de bara sönder.
OBS! Pensla på baksidan av bladet där ådringen är.
Den ska synas när det är klart.
När alla blad har fått choklad , sätt in dem i kylen för att stelna.
Det får inte vara för tunt för då går de bara sönder.
OBS! Pensla på baksidan av bladet där ådringen är.
Den ska synas när det är klart.
När alla blad har fått choklad , sätt in dem i kylen för att stelna.

När det stelnat tar du bort bladet försiktigt.
Ett tips är att börja där den lilla "pinnen" är som du ser på bilden.
Kram Mor i Stugan
Ett tips är att börja där den lilla "pinnen" är som du ser på bilden.
Kram Mor i Stugan
1 kommentar:
Va fina...och vilket underbart tips... Det sparar jag o tar fram vid behövligt tillfälle :-)
Skicka en kommentar