4 ägg
2 del torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 mask citronsaft
1 dl nötter
2 liter whisky
Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn , om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stork skål , lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god , drick ännu en kopp.
Schtäng av elvispen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen , vrid loss den med en muschrejsel .
Schtäng av elvispen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen , vrid loss den med en muschrejsel .
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt , eller nåt schånt . De é inte schå noga.
Kolla whiskyn.
Schila citronsafen , lägg till en mat-Sched , och schå socker , eller nåt , va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 200 grader, glöm inte att schtänga elvischpen.
Kolla whiskyn.
Schila citronsafen , lägg till en mat-Sched , och schå socker , eller nåt , va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 200 grader, glöm inte att schtänga elvischpen.
Schläng ut schåkålen genom fönschtret , och Schå kolla schen whisyn.
Gå och lägg dej.
Gå och lägg dej.
Vem f*n schänner för å äta en jävla fruktkaka i alla fall.............
Kram Mor i Stugan
1 kommentar:
:-) Ja den blir nog god... fast whiskey, nja, kunde varit lite dooleys eller nåt annat sliskigt istället, kanske oxå funkar lika bra ;-)
Ha det gott!
Skicka en kommentar