Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

16 september 2009

Hollywoodfruar !


Såg ni dessa "fruar" på tv.


Jag orkade bara se ett tag , måste säga att dom beter sig verkligen inte "trevligt" , blir man så där "okunnig" och "töntig" och osympatisk bara för att man har pengar och är rik som ett troll.


Pengar skulle vara trevligt att ha lite mera av , men inte skulle jag bli så där "egotrippad och otrevlig" bara för det.


Och att säga att man är hemmafru , ja det går väl an att vara hemma om man har råd.


Och dessutom att säga att vara hemmafru är ett heltidsjobb , jo jag tackar , som om inte förvärvsarbetande kvinnor känner av det och då skall dom även hinna med hus och hem , barn och familj och sig själv inte minst.


Men dessa rika kvinnor , vistas dom bara på gym , hos frisören , hos sminkösen , sitter dom och spretar med tår och fingrar och får nagellack målat på dom.


Deras enda stora bekymmer här i världen är , verkar det som , skall jag ha C eller D-kupa på mina nya silikonbröst.

Och så putande mun förstås.


Varför kan inte människor vara som dom egentligen är och blev född till , varför inte vara naturlig och naturell.


Nej usch för sådana här lyxkvinnor som inte uppskattar vanliga människor , som dom faktiskt själva en gång var , glömmer dom så fort det........


Kram Mor i Stugan

1 kommentar:

Ancan sa...

Jag såg det inte - jag klarar inte av så ytliga och , som jag tycker urkorkade personer.

Hur Tv kan sända så mkt dynga som de gör just nu är för mig en stor GÅTA:/