Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

21 september 2009

Varför skaffar en del barn !Tänk vilken fråga.


Det är väl självklart att det är för att man ÄLSKAR OCH VILL HA BARN som man skaffar sig dom.


Eller är det så enkelt.


Många skaffar sig nog barn , bara för att det liksom hör till , först utbilda sig och få en karriär, sen bilda familj , köpa hus och skaffa sig barn.


Det är den Svenska drömmen om ett lyckligt liv.


Ett Svenssonliv , med hus, barn , båt , bil , stuga och husdjur.


Men många gånger är det ju barnen som faktiskt kommer i sista hand och därför också kommer i kläm.


Föräldrarna har inte tid med sina barn , för barn tar tid.


Dom vuxna skall ju hinna med sin egen karriär, sköta om huset, resa , ha fest , men barnen då , var kommer dom in i bilden.


Barnen hamnar många gånger i " FEL SÄLLSKAP " , dom drar sig ut på stan och gatorna om kvällarna , söker sig in i den gemenskapen bland likasinnade kompisar , istället för att få vara med i familjegemenskapen.


Struntar i skolan , struntar i sitt hem , för där finns ingen som bryr sig om dom när dom kommer hem , dom får en nyckel , dom kommer och går som dom vill.


Jag tycker det är hemskt , barn skall ha ett tryggt hem och föräldrar som bryr sig och som sätter gränser och har regler och tider , det är viktigt.

Kärleken är det viktigaste ett barn kan få från sina föräldrar........Kram mor i Stugan

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint du gjort i din blogg! Man blir glad och den ser rogivande ut. Stort plus :-)

Kram Plusdottern (Kan man säga så+ svärdotter låter så fult)

Nettan sa...

Jaa du. Det kan man undra! Man försöker spendera så mkt tid man bara kan med barnen. En del verkar som om de får sköta sig själva... Tyvärr. Jag hoppas att den tiden man har med sina barn räcker och att det ska bli hyggliga människor av dem i slutändan, men man vet aldrig.

Fin bloggen blivit förresten! Jättehärlig!