Mitt foto
Det som jag skriver här i min blogg , det är mina innersta och ibland lite virriga tankar. Men dom är mina , det är mina tankar , funderingar, frågor , berättelser , mina ord. Allt detta virrvarr av bokstäver , det är JAG. En blandad kompott av allt möjligt helt enkelt.

28 november 2008

Byggtankar !


Vakande tidigt i morse, låg bara och tänkte på Hugo. var tvungen och skingra mina tankar, de bara kretsade runt lilla hunden Hugo, som nog flyttar till ett nytt hem ( hoppas han kommer till ett kärleksfullt hem ) idag, så började fundera på pepparkaks bygge.

Nu funderar jag på att bygga pepparkakshuset Anno 2008. Vet ej faktiskt vad det skall vara, jag får väl titta på olika modeller på nätet...eller varför inte designa mitt eget.

Vem har sagt att det måste vara ett pepparkakshus.

Det dök upp en ny tanke i mitt huvud. Varför inte göra något kul och annorlunda , tankarna snurrade rundor i huvudet en stund, för att sedan forma sig till en udda idé.
Varför inte försöka sig på att bygga en pepparkaksdator. , nu får jag ju ta och ge mig. Det är ju höjden av datanördighet .

Jag tittade mig i spegeln en stund och tänkte . Är det verkligen så illa . Några hundradels sekunder, vilka upplevdes som en hel evighet, flög förbi, innan svaret kom. Det här är en för rolig utmaning för att gå miste om. Skit i jultraditioner och snacka om datanördighet, här ska byggas en pepparkaksdator.



Kram Mor i Stugan

1 kommentar:

Unknown sa...

Vi vill gärna se ett pepparkakshus som en dator. Helst av allt vill Kevin se det! Lycka till!